1999 Hva skjedde?

Januar

Februar

Mars

Vegvesenet leier den gamle idrettsplassen ved klubben.

I forbindelse med veggutbygginga på RV5 har Vegvesenet legd den gamle skueplassen av oss til oppføring av kontorer.  Leieperioden er på 3 år og Vegvesenet skal borre etter vann og legge opp kloakk, som MC klubben overtar eiendomsretten til etter endt leieperiode. 

Diverse dugnadsarbeide på klubblokalet 

Trær og busker blir ryddet for å gi plass til ny vann og kloakkledning.

Diverse dugnadsarbeide på klubblokalet 

April

Mai

Vårfest på Haavebua, Lørdag 10. april 

180 personer stilte til havets festbord med gode historier, konkurranser og underholdning. Det ble vist lysbilder fra gamle treff og aktiviteter. Olav Tveranger ble utnevnt til æedsmedlem som 20 år aktiv pådriver for klubben. Etter kl 22:00 ble dørene åpnet for alle og vel 300 stk. fikk en nydelig konsert med Åge Aleksandersen Les mer

Det 19. "West Coast Meeting" ble avviklet fra 28 til 30 mai 1999 på Stavøya sør for Florø

Treffet er som navnet tilsier i naturskjønne omgivelser i strand kanten på Stavøya.  Der folk samlet seg rundt bar, grill og bål.

Det ble konkurranser som:   Rodeo og Tautrekking m/m.  Premiering for lengst kjørte MC/klubb +++

Lørdag: spilte  "Speak Adel" opp til konsert.

Les mer

Neste MC treff  Mai 2000

Juni

Juli

August

September

Treff og feriesesong. Liten aktivitet på klubben, men desto mer tur, treff og feriekjøring. Treff og feriesesong. Liten aktivitet på klubben, men desto mer tur, treff og feriekjøring. Treff og feriesesong. Liten aktivitet på klubben, men desto mer tur, treff og feriekjøring.

Oktober

Krabbefest Lørdag 9. oktober

Årets krabbefest gikk avstabelen i klubbhuset Lørdag 9. oktober  Vel 50 gjester stilte. Det var dekket på langbord i verkstedet, og festen foregikk i storsalen.  Denne festen er blitt utrulig populær, og folk storkoste seg.

Årsmøte på for 1998 på klubbhuset Lørdag 02.10.99 

Det møtte lite folk opp, så møtet ble avholt uten at nytt valg ble gjort. Derfor må nytt valg avholdes senere  Det gamle styret fortsetter til dette blir avholdt.

November

Desember

Generelt

Firda-Frost

Årets Firdafrost MC Treff gikk av stabelen 5. - 7. nov. I år var vi tilbake på den opprinnelige treffplassen, Trollstova ved den gamle riksveg 5 over Ramstalsheia mellom Førde og Florø. Les mer

Jul og julestri gir normalt liten aktivitet i klubben. Dette var i å også 

Året som gikk har vel vert ett noenlunde normal år. Aktiviteten går opp og ned alt etter sesongen.  Vi er avhengig av ildsjeler som tar fatt på ting og får med seg andre. En del dugnadsarbeide er utført på klubbhuset som er blitt brukende, men mye gjenstår. Medlemmene har vert en del på treff, og ferieturer. 

   
Florø MC Klubb  
34 år.
1976 til 2010

Boks 272,  6901 Florø, 
Tlf: 57744939,  E-post: post@fmck.no Hjemmeside: http//www.fmck.no

Sist oppdatert av © Linken  26 oktober 2010