Åge Aleksandersen & Sambandet

Florøhallen Fredag 8 september 2023

X X X X Billetter Heim
Florø mitt Florø – no kjæm vi igjen  [Kjøp Billetter]

Mannen, myten og rocklegenden Åge Aleksandersen gjør et etterlengtet scene-comeback i Florø. 13 år er gått siden en forblåst 16. mai-spilling utendørs ved Amfi-senteret.

Åge er klar igjen med det stabile Sambandet i Florø's Idrettshall 8. september. Og for de av oss som har et hjerte som brenner for blåseinstrumenter – trekløveret som utgjør blåserekken i det utvidede bandet er både visuelt og musikalsk en attraksjon i seg selv.

 

Nylig fylte perfeksjonisten Åge 74 år. Fortsatt med en fysikk og energi mange vil misunne ham. Gløden, ærgjerrigheten og kravet til å gi maksimalt til sitt publikum er 100% intakt. Lyd, lys og publikumsfasiliteter vil komme til sin fulle rett i en intim idrettshall. Åge og Sambandet sitt mantra har i årevis vært at «den neste konserten alltid er den viktigste». Alle kjærlighetsforhold endrer seg over tid. Åge og Florø har en relasjon langt tilbake på 70-tallet. Man vet aldri om dette er siste konserten med fullt band i kystbyen. Sørg for at du er på plass 8. september.

 

Døren åpnes kl 19:00 Konsert start kl. 20:00 Aldersgrense 18 år.

Forandringer kan forekomme.

 

Arrangør: Florø Rockeklubb & Florø MC Klubb

Kjøp:

[Skriv dette ut i PDF-format]

Til ordinær heimeside


Florø MC Klubb 
47år.
1976 til 2023
 

Boks 272,  6901 Florø
E-post: post@fmck.no , Hjemmeside: http//www.fmck.no
, Facebook:

Sist oppdatert av © FMCK  27 mars 2023